Nerezové drezy

Nerez sa dá integrovať do každého kuchynského prostredia

Najvyššia kvalita

BLANCO spracováva len kvalitný nerez, ktorý sa vyberá na základe špecifických kritérií a podlieha prísnym kontrolám kvality. Proces zušľachtenia len zdokonaľuje už vysokú kvalitu.

Hygienický

Povrch nerezu BLANCO je hladký a bezpórovitý. Rôznorodé použitie nerezu v potravinárskom priemysle podčiarkuje jeho vynikajúce hygienické vlastnosti.

Odolný

Vysokokvalitný nerez BLANCO je od prírody veľmi odolný proti bežným kyselinám používaným v domácnosti a tiež proti fľakom napr. od kávy, čaju, ovocia či zeleniny.

Robustný

Nerez je odolný materiál. Riad sa na ňom tak ľahko nerozbije a nárazy skôr tlmí..

Potravinovo nezávadný

Nerez nijak neznehodnocuje chuť potravín, ani ich vzhľad.

Samouzdravujúci

Nerez sa sám neustále obnovuje. Samouzdravujúci povrch, tzv. pasívna vrstva, sa pôsobením kyslíka neustále obnovuje.

Odolný proti teplotám a farebne stály

Nerez je odolný proti teplotám do 300 °C a nemení svoju farebnosť ani pri dlhom pôsobení slnka.

Nehrdzavejúci

Nerez je od prírody nehrdzavejúci materiál. Zriedkavo sa na jeho povrchu môžu vytvoriť hrdzavé fľaky. Ide však o cudziu hrdzu, ktorá sa dá ľahko odstrániť..

Ľahký na údržbu

Nerezové výrobky firmy BLANCO si aj pri minimálnej miere starostlivosti i po desaťročiach zachovávajú svoju hodnotu a lesk.